Loading...
Equip2018-08-22T16:22:32+00:00

Ens centrem en la teva millora

Seguiments personalitzats

Artista marcial
Benestar mental
Benestar físic
Equilibri cos-ment
Ireneu
IreneuSensei
Ireneu va iniciar-se a les arts marcials amb 3 anys amb el Karate Kyokushinkai (13 anys entrenant) i ha seguit entrenant fins l’actualitat que és Sensei de la federació Genbukan Ninpo Bugei (s’uneix al 2005) i cofundador del Benten Dojo.
Maurici
MauriciInstructor infantil
En Maurici, germà de l’Ireneu, va començar amb 5 anys amb el Karate Kyokushinkai, on entrena durant 15 anys. Al 2005, juntament amb l’Ireneu, s’uneix a la federació Genbukan Ninpo Bugei on ara és instructor infantil i cofundador.
Sophie
SophieInstructora
Na Sophie és instructora de Genbukan Ninpo Bugei on inicia la seva pràctica l’any 2011. Na Sophie és la responsable de les activitats de meditació i estiraments del programa de Benestar Zen del Benten Dojo, amb més de 15 anys d’experiència.
Jaume
JaumeInstructor
En Jaume s’uneix al Benten Dojo al març de 2014 per a iniciar el seu camí a Genbukan Ninpo Bugei. L’any 2018 assoleix el títol d’instructor de Genbukan Ninpo Bugei i rep el permís del Gran Mestre Soke Tanemura per donar classes.
Denis
DenisSenpai
En Denís s’uneix al Benten Dojo a l’any 2013 per a començar a practicar les arts marcials de Genbukan Ninpo Bugei. L’any 2016 va rebre el permís especial del Gran Mestre Soke Tanemura per excercir d’instructor assistent al Benten Dojo.
Joan
JoanSenpai
En Joan s’uneix al Benten Dojo a l’any 2014 per a començar a practicar les arts marcials de Genbukan Ninpo Bugei. L’any 2016 va rebre el permís especial del Gran Mestre Soke Tanemura per excercir d’instructor assistent al Benten Dojo.
Oriol
OriolSenpai
L’Oriol s’uneix al Benten Dojo a l’any 2015 per a començar a practicar les arts marcials de Genbukan Ninpo Bugei. L’any 2017 va rebre el permís especial del Gran Mestre Soke Tanemura per excercir d’instructor assistent al Benten Dojo.
Sachiko
SachikoShiatsu
La Sachiko comença la seva formació en fer massatges amb 3 anys (com es comença tradicionalment a japó per cuidar als avis). S’uneix al Benten Dojo a l’any 2016 degut a que l’Ireneu solía anar a fer-se sessions de Shiatsu amb ella.

Deixa’ns acompanyar-te en el teu camí

Tot tipus d’activitats que s’adapten a les vostres necessitats per començar el camí sense barreres

CONTACTAR